Als u uw tuin of erf (of een deel hiervan) onder handen wilt nemen, is het belangrijk om vooraf een (stappen)plan te maken.
Allereerst luisteren wij naar wat u wil met uw tuin / erf zodat wij met u mee kunnen denken en als dat nodig is, aanvullingen of suggesties kunnen aandragen.
Wilt u bijvoorbeeld groente en fruit oogsten uit eigen tuin, vogels laten broeden of juist alleen een gezellig terras dat zo weinig mogelijk onderhoud nodig heeft? Sieperda Tuinen heeft de kennis en ervaring om een passend plan te maken dat bij u en uw woning/bedrijfspand/instelling past.
Het uitvoeren van een tuin of erf plan / grondwerk, bestrating, walbeschoeing, schuttingen, overkappingen,  pergola’s, vlonders en beplanting.
Sieperda Tuinen is in het bezit van onder andere zeer compacte grondbewerkingmachines, hierdoor wordt er op een vakkundige manier efficiënt gewerkt. Op het juiste moment, de juiste machines bij de hand is belangrijk in de uitvoering van uw project. Enkele voorbeelden hiervan zijn: het ontgraven van de plek waar terras of pad gerealiseerd wordt, het aanbrengen van een zandbed of het egaliseren van uw tuin. Zodra het een project van grotere omvang is of de uitvoeringstermijn gering is, schakelt Sieperda Tuinen kleinschalige, collegabedrijven in zodat de klant tevreden is over de manier en snelheid van uitvoeren.
Elke tuin heeft zorg nodig. Wordt het onderhoud u zelf te veel of wilt u het om een andere reden laten doen; Sieperda Tuinen helpt u graag. Het is ook mogelijk om samen met u een af en toe een dag in de tuin aan de slag te gaan. Als u het jaar door al uw onderhoudswerkzaamheden laat doen, kunt u ook contact met Gerben Jan opnemen. Werken op contractbasis is ook een mogelijkheid.
Het vakkundig snoeien en rooien van bomen, struiken e.d. wordt ook door ons uitgevoerd. Voor elke boom/struik proberen we een passende oplossing te zoeken. Of het nu gaat om snoeien of rooien van een boom in uw tuin of erf, dit kan bijvoorbeeld zijn: een professionele snoeibeurt of het weghalen van een boom met behulp van het inschakelen van een hoogwerker, verreiker of telescoopkraan. Ook is het beklimmen van de boom een mogelijkheid.

Vanzelfsprekend zijn werknemers en onderaannemers van SIEPERDA TUINEN in bezit van de juiste papieren, Gerben Jan is bezit van de volgende diploma`s

  • Diploma Kaderfunctionaris Groenbeheer
  • Spuitlicentie Bedrijfsvoeren Gewasbescherming
  • Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA